DESIGN OG HEADER HJELP

Jeg vet at jeg ikke er den beste til å lage design eller headere, men jeg vet at mange har spurt meg om å lage til de før. Så om du vil ha noe av meg, så spør gjerne. Om du bare vil si at du ikke ville betalt for det jeg gjør - da er det vel bare å gå, trenger ikke si i fra som mange allerede har gjort! Jeg tar betalt fordi det faktisk er et tidkrevende arbeid, uansett hvor liten jobb du mener det er.

 

Jeg har heller ikke laget til andre på en stund, så om du vil ha eksempler, så spør gjerne. Men du kan også se litt i kategorien Design og redigering på tidligere arbeid jeg har gjort. 

 

Om du er interessert, send meg en mail på xx-olseen@hotmail.com

 

HEADER KRAV

»PRIS: 70 kr. 

» Klare bilder! Helst ikke speil bilder pga blitzen er så vanskelig å klippe eller dårlige mobilbilder, eller pixlede bilder, om du skjønner? 

» En liten beskrivelse! Send meg bilder, hva det skal stå på, eventuelt andre elementer som skal være i headeren og hvilke farger du vil ha (og absolutt hvilke ting du ikke vil ha, nesten mer viktig enn hva du vil ha). Jeg vil ikke ha noen henveldelser over msn, altså ikke legg meg til på msn med mindre du kjenner meg. Send en mail! 

DESIGN KRAV

» PRIS: ca 150 kr. 
Vi kan oss i mellom bli enige om en pris.

» En beskrivelse.
Dette er viktig! Hva har du tenkt deg? Farger? Elementer? Menyer? Hva vil du ha? 

» Header og design?
De fleste vil både ha design og header når de først skal ha design. Så fint om du sier fra om header først. Sånn at jeg kan lage designet ut ifra headeren.

» Brukernavn og passord.
Jeg krever at du gir meg brukernavnet og passordet ditt. Da blir det MYE lettere for meg og prøve ut og se om det blir bra eller ikke. Jeg kommer ikke til å lage et stilsett og sende det til deg, f.eks på e-mail. Ønsker du deg design, og vet hva det innebærer, send meg en mail! 
26 kommentarer

LOOOL

07.10.2009 kl.14:23

Tror du virkelig at noen gidder og betale for at du skal lage en lusen header ? 50 - 100 kr for en lusen header ? LOOOOOOOL

Det er ikke mange som kommer til og gjøre det ass. Da spørr folk bare noen andre og får det GRATIS!!! hahahaha taper ass!

Tarina

07.10.2009 kl.14:40

hva faen?

♥Heidi

07.10.2009 kl.15:46

LOOOL: Taper.:) Du leste nok ikke. Jeg tar ikke penger for header.;) Og har hatt design gratis en stund også.;) Men uansett .... TAPER som ikke sier navn :D

Marthe ;D

07.10.2009 kl.23:23

Jeg er helt enig, Heidi! TAAAAAPER! Hvis du først skal kritisere på den måten, så kan du søren meg legge ut navn også ass..! :P

OG DESSUTEN: Headerne til Heidi er ikke lusne..! :p

Juliane

01.11.2009 kl.12:01

Lager du headere på scrapblog? Isåfall: Jeg klarer ikke lagre bildene på pcen og så legge de inn til bloggen, kan du forklare?

Everyday Normal guy

02.11.2009 kl.22:27

Du er lusen!

♥Heidi

03.11.2009 kl.20:38

Everyday Normal guy: Hæhæ. Takk ;) Si hva jeg gjør feil da..? :)

sarahx

06.11.2009 kl.12:17

Hadde vært veldig koseligt om du ville laget en header til meg :-) Da har jeg ville hatt likens som den du lagde til Ane Østnes.

Malin

14.11.2009 kl.23:36

Hei heidi :)

Om du kunne laget en header til meg, hadde jeg blitt veldig glaad :D

hanneh hjortmo

16.11.2009 kl.16:57

Herlighet du lager nyderlig headere :o hadde satt stor pris på om du ville laget en til meg, men jeg lurte bare på en ting hvis du lager en header skal du ha 50 kroner for det, eller kan du bare lage en helt uten videre så lenge man har med linken din i to innlegg ++ :-)

aiak (':

20.11.2009 kl.15:09

hei du lager utrolige fine headere, kan du lage en til meg ;o ?Jeg hadde sattt utrolig stor pris på det. Men må jeg betale 50 kr for det, kan jeg heller anbefale din ogsånn ?

♥Heidi

20.11.2009 kl.16:39

aiak (':: Hei! Tusen takk! :) Ja, jeg tar ikke penger for å lage HEADERE. Men design koster deriomt penger! Om du vil kan du få anbefale bloggen min eller en slags vurdering, men det må du gjøre itillegg til å lage et innlegg hvor du sier at du har ny header og at det er jeg som har laget den. Ellers er det vanlige :

-Et innlegg hvor du sier at du har ny header og jeg har laget den

-Linking i 2 andre innlegg.

Send meg bilder, hvilke farger du vil ha (og hvem du ikke vil ha) + hva som skal stå på, på mail : xx-olseen@hotmail.com

- wula

20.11.2009 kl.18:39

wow! du var virkelig flink, det må jeg si! Har ikke blogget så lenge, og jeg har ikke så mange bilder av meg selv enda... men jeg skal snart ta litt julebilder av meg selv. tror du du kunne lage en header til meg da? en juleheader ala Mariaalexandra's?

PS. Hvordan lager du headerne? hvilken program bruker du? Jeg bruker paint.net for å "skjære" ut kroppen min, men det blir aldri nøyaktig? Hvordan gjør du det?

wula.blogg.no

hildex

20.11.2009 kl.20:12

du er kjempe flink til og lage headere! Jeg hadde satt kjempe stor pris på om du kunne lage en til meg :-) Jeg ville hatt lik den du lagde til Ane Østnes, bare i rosa! hihi :-)

janna<3

21.11.2009 kl.00:46

hello. elsker det du gjør med headeren osv. digger deg digger måten du er på.. jeg elsker headerene dine og lurer på om du vil lage en header til meg.

♥Heidi

21.11.2009 kl.18:29

janna: Tusen takk! :) Kan det men da må du etter at du har fått headeren er dette kravene:

-Et innlegg hvor du sier at du har ny header og jeg har laget den

-Linking til meg i 2 andre innlegg.

Send meg bilder, hvilke farger du vil ha (og hvem du ikke vil ha) + hva som skal stå på, på mail : xx-olseen@hotmail.com

HILDE A

21.11.2009 kl.21:50

Sv; jepp :-) men jeg kan ikke og sende mail, men kan du godta meg på msn? :-)

Milla

24.11.2009 kl.21:28

heidi er berst, sånn er det bare! han eller henne som kritiserte oppi her, er bare misunnelig for at han ikke ar no hjerneceller til dette! stå på! de er utrolig fine alle sammen! :D

Ann Kristin / anki

26.11.2009 kl.15:27

kan du lag disign og header til meg, det ha vore artig :)

♥Heidi

26.11.2009 kl.15:48

Ann Kristin / anki: Hei! Ja, det kan jeg. Design koster 50-100 kr, kommer ann på hva jeg legger i arbeidet. Og header er gratis. Send en mail om du er intressert ;)
Hvilket prog bruker du for å lage header ?
Hei !

Kan du lage header til meg ? hadde settet stor pris på det ;-p

hilsen thea
hei , kan du lage header til meg ?

hadde blitt veldig takknemmelig ;-p

hade thea

Torunn Galina

19.08.2010 kl.16:49

Hei! :) Du har en utrolig bra blogg, og forklaringene dine er dødsbra! Jeg håper du kan hjelpe meg med en bitteliten ting på bloggen min.

Fordi når man har lagt inn et nytt design på bloggen, så må du ofte rette på forskjellige størrelser i stilsettet med pixler. Men i malen for arkiv ser alt helt plipp plopp ut, hulter til bulter. Det er ikke det på resten av bloggen, og jeg skjønner virkelig ikke hva som ødelegger arkiv-siden.

Jeg ønsker så inderlig at noen kunne fortelle meg det. Hadde betydd så utrolig mye!
Hei Heidi :) lenge siden jeg har sett deg i Enebebakk nå! Håper det går bra med deg :) Lurte på om du kunne laget header og design til meg? så kan vi jo møtes så får du pengene?

Add meg på msn caokri@hotmail.com så snakkes vi:) <3

Nikko

19.03.2011 kl.08:57

Synes det er en helt grei pris, jeg sjekka designet til madzenfoto.blogg.no og jeg elsker det. Har så ille lyst på det selv. Men jeg gidder ikke å bruke penger på en blogg! ;) Og jeg elsker headerne dine heidi! :D

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits