Kyllingrullade med chili og spekeskinke

I helgen laget jeg og spiste tapas for første gang! Denne oppskriften var egentlig litt spenende, så jeg deler den! Kyllingrullade som kan være en del av et tapasbord eller som en egen kjøttrett i en middag. Jeg brukte 2 kyllingfilleter til tapas. Øk mengden ved bruk som middagsrett. Her er oppskriften:

Kyllingfillet - 2 Spekeskinker per kyllingfillet - 1/2 Chili for 2 kyllingfilleter - Fetaost - Soltørkede tomater - Salt og pepper

Start med å banke kyllingfilletene flate. Legg gjerne plastfolie over og bank med en kjevle eller sånn..kjøkkenhammer. Whatever. Noe som får de flate. Så legger du på to spekeskinkebiter på hver kyllingfillet. Bland deretter sammen fetaost, chili (ta ut deler av frøene om det blir for sterkt for din smak) og soltørkede tomater. Jeg tok bare litt av hvert med de smakene jeg ville ha. Du kan fylle den med noe annet også. Finhakk eller bland med stavmikser. Jeg finhakket (med en SAMEKNIV!), og la det en stripe på hver kyllingfillet.

Så ruller du sammen kyllingen slik at den holder seg sammen. Fest med tannpirkere. Gni deretter kyllingrulladene inn med salt og pepper.

Så steker du hele rulladen i en stekepanne, til den er gjennomstekt/gylden. Etterstek rullen på 5-10 minutter, på 200 grader i ovnen. Om det skal serveres som middag er retten ferdig nå!

Dersom kyllingrulladen skal være en del av et tapasbord, venter du til rullene er kalde, før du tar ut tannpirkerne og skjærer opp rullene i et par centimeter tykke stykker. 

Digg!

3 kommentarer

Celina

10.03.2012 kl.12:56

åå, yam! Skal lett lages :D

Martine

10.03.2012 kl.14:04

NAAAAMMM!!!! sånn kan du godt lage til meg en gang!

Cathrine Nesset - fotografi

18.03.2012 kl.15:10

Det såg skikkelig godt ut :)

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits