Kyllingrullade med chili og spekeskinke

I helgen laget jeg og spiste tapas for frste gang! Denne oppskriften var egentlig litt spenende, s jeg deler den! Kyllingrullade som kan vre en del av et tapasbord eller som en egen kjttrett i en middag. Jeg brukte 2 kyllingfilleter til tapas. k mengden ved bruk som middagsrett. Her er oppskriften:

Kyllingfillet - 2 Spekeskinker per kyllingfillet - 1/2 Chili for 2 kyllingfilleter - Fetaost - Soltrkede tomater - Salt og pepper

Start med banke kyllingfilletene flate. Legg gjerne plastfolie over og bank med en kjevle eller snn..kjkkenhammer. Whatever. Noe som fr de flate. S legger du p to spekeskinkebiter p hver kyllingfillet. Bland deretter sammen fetaost, chili (ta ut deler av frene om det blir for sterkt for din smak) og soltrkede tomater. Jeg tok bare litt av hvert med de smakene jegville ha. Du kan fylle den med noe annet ogs.Finhakk eller bland med stavmikser. Jeg finhakket (med en SAMEKNIV!), og la det en stripe p hver kyllingfillet.

S ruller du sammen kyllingen slik at den holder seg sammen. Fest med tannpirkere. Gni deretter kyllingrulladene inn med salt og pepper.

S steker du hele rulladen i en stekepanne, til den er gjennomstekt/gylden. Etterstek rullen p 5-10 minutter, p 200 grader i ovnen. Om det skal serveres som middag er retten ferdig n!

Dersom kyllingrulladen skal vre en del av et tapasbord, venter du til rullene er kalde, fr du tar ut tannpirkerne og skjrer opp rullene i et par centimeter tykke stykker.

Digg!

3 kommentarer

Celina

10.03.2012 kl.12:56

, yam! Skal lett lages :D

Martine

10.03.2012 kl.14:04

NAAAAMMM!!!! snn kan du godt lage til meg en gang!

Cathrine Nesset - fotografi

18.03.2012 kl.15:10

Det sg skikkelig godt ut :)

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits