Oppskrift: Kyllingsuppe

Har noen ganger nå prøvd på å lage en kyllingsuppe. Den har etter en del inspirasjon og noen forsøk blitt ganske god. Tenkte jeg skulle dele oppskriften sånn at jeg har den og hvis noen vil, kanskje prøve den, de også! Mye fett! Mye digg! Her er oppskriften:

Ingredienser: 6 dl vann, 2 terninger hønsebuljong, 2 kyllingfileter, 3 champignon, 1/2 rødløk, 3 fedd hvitløk, 3 ts dijonsennep og 4 dl fløte. Valgfri krydre (F.eks paprikakrydder, hvitløkspepper, kajennepepper og provencekrydder).Start med å kutte opp kyllingfilet, rødløk og champignon. Det er best om det er i små, små biter. Så kutt kyllingfileten først på langs, så i små biter. 

Stek så kyllingen, champignonen og rødløken i stekepanna. Stek kyllingen litt først, da den tar lengst tid, før du tilsetter rødløk og sopp. Krydre med masse digg krydder. Ta det du liker best. Jeg brukte hvitløkspepper, kajennepepper, paprikakrydder og provencekrydder. Noe jeg gjør for å dekke alt med krydder og at det skal trekke inn i kyllingen, er å legge en smørklatt i panna og legge krydre oppå smøret. Når smøret smelter blir det til en "marinade" som lett trekker inn i kjøttet og det andre.Kok opp vann med buljonterninger. Ha i fløte og blandingen med kylling. Tilsett sennep og hvitløk - kok opp og nyt!

2 kommentarer

Mari Linnéa

24.06.2012 kl.15:58

Heidiii, det var dårlig gjort av deg.. nå ble jeg sulten. Neida, eller jo, men det så kjempe godt ut i hvertfall! Det må jeg prøve :D

Heidi

24.06.2012 kl.23:26

Mari: Iiih! Takk! :D Men det er bra, hihi!

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits