Oppskrift: Kyllingsuppe

Har noen ganger n prvd p lage en kyllingsuppe. Den har etter en del inspirasjon og noen forsk blitt ganske god. Tenkte jeg skulle dele oppskriften snn at jeg har den og hvis noen vil, kanskje prve den, de ogs! Mye fett! Mye digg! Her er oppskriften:

Ingredienser: 6 dl vann, 2 terninger hnsebuljong, 2 kyllingfileter, 3 champignon, 1/2 rdlk, 3 fedd hvitlk, 3 ts dijonsennep og 4 dl flte. Valgfri krydre (F.eks paprikakrydder, hvitlkspepper, kajennepepper og provencekrydder).



Start med kutte opp kyllingfilet, rdlk og champignon. Det er best om det er i sm, sm biter. S kutt kyllingfileten frst p langs, s i sm biter.





Stek s kyllingen, champignonen og rdlken i stekepanna. Stek kyllingen litt frst, da den tar lengst tid, fr du tilsetter rdlk og sopp. Krydre med masse digg krydder. Ta det du liker best. Jeg brukte hvitlkspepper, kajennepepper, paprikakrydder og provencekrydder. Noe jeg gjr for dekke alt med krydder og at det skal trekke inn i kyllingen, er legge en smrklatt i panna og legge krydre opp smret. Nr smret smelter blir det til en "marinade" som lett trekker inn i kjttet og det andre.



Kok opp vann med buljonterninger. Ha i flte og blandingen med kylling. Tilsett sennep og hvitlk - kok opp og nyt!

2 kommentarer

Mari Linna

24.06.2012 kl.15:58

Heidiii, det var drlig gjort av deg.. n ble jeg sulten. Neida, eller jo, men det s kjempe godt ut i hvertfall! Det m jeg prve :D

Heidi

24.06.2012 kl.23:26

Mari: Iiih! Takk! :D Men det er bra, hihi!

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits