Baconomelett med philadefia og urter

Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i egg, men fikk i dag skikkelig lyst på omelett! Derfor lagde jeg en som var litt mer spicy og med litt mer smak i enn vanlig. Dette ble superdigg!

Du trenger: 2 egg - 2 ss fløte - en liten neve soltørkede tomater - 1 ts maldonsalt - 1 ss hvitløkspepper - 1 ss philadelfia naturell - en liten neve basilikum og timian - 2 skiver bacon

Start med å kakke to egg i en bolle (Det er kun ett på bildene nedover, fordi jeg lagde ut i fra hodet, og fant ut at ett egg ble litt smått etterhvert).

Ha i fløten og hakk opp soltørkede tomater, basilikum og timinan grovt og ha i sammen med eggene. Pisk sammen.

Ha i hvitløkspepper og salt og pisk sammen.

Ha i philadelfia osten og pisk sammen. Det kan bli litt klumper, men det gjør ikke noe, da det smelter i panna. Stek så bacon i små biter i stekepanna til det ser nesten ferdig ut. Ta det ut av panna.

Ha i litt smør i panna på middels varme, hell i omeletten og la den stivne litt før du har på baconet. Du kan godt ha på lokk over panna littegrann for at alt skal stivne. Når omeletten ser ganske ferdig ut (cirka 2-3 minutter), bretter du den over, slik at du får en halvsirkel. La ligge i panna litt til, til omeletten er helt gjennomstekt.

Serveres alene eller med brød! Superdigg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits