Kan jeg få russekort/pokémonkort?

Nå er russetida i gang for fullt og her er mitt russekort! En del barn, som mest sannsynlig ikke har drevet med pokémon, ser rart opp på meg og lurer på om de har fått feil, fordi de ikke kjenner det igjen. Andre roper "ÅH, gullkort!". Voksne, som er for gamle til å ha drevet med pokémon sier "Jasså, er det sånn russekortene ser ut i dag". Mens de aller, aller fleste gir ønsket respons:

"ÅH! POKÉMONKORT!!!" 

Jepp, jeg lagde kortet som et pokémonkort. Det har jeg tenkt på siden jeg i det hele tatt begynte å tenke på russetida. Og det, det er ganske mange år siden. Så jeg gjorde meg et godt schtøkke arbeid og lagde, hva jeg mener, er et godt gjennomført russekort.

Navnet mitt, Snikendebjørn, derav HeidiSB, kommer av at Fredrik kalte meg det i 8. klasse en gang. HP bør de som kjenner meg vite hvorfor står der. Men uansett. Jeg er helt sykt OP. Ildpokémon fordi jeg er rødruss. Mine angrep er bjørneklem og bjørnetjeneste, også har jeg skrevet på resistance og weakness, som er med på et vanlig pokémonkort. Det er laget ut i fra førstegenerasjons modellen. Haha. Jau! Det var en del jobb, faktisk, men det var verdt det! 

3 kommentarer

Emilie-Therese ¢¾

28.04.2013 kl.22:17

Stikker bare innom for å ønske deg en god natt søvn! :)

AnnIren - Min online dagbok <3

29.04.2013 kl.16:30

Hahaha, det var faktisk veldig kult! :- ))

sh3wolf

30.04.2013 kl.19:48

hahaha, elsker detXD bra design på russekortet <3

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits