Oppskrift: Guacamole




Del avokado i to, ta ut steinen og grav ut avokadokjøttet. Legg på en askjett for enkelheltskyld og mos med en gaffel til alt er helt most! Ha det i en skål. Press cirka 1/3 kinesisk hviløk/2-3 fedd vanlig hvitløk opp i avokadoen. Finhakk en halv rød chili og ha oppi blandingen. Skvis en halv lime og ha oppi saften i blandinga. Da blir guacamolen ganske syrlig, samtidig som at den ikke blir brun! Om du ikke vil at den skal bli så syrlig, men fortsatt ikke vil at guacamolen/avokadoen skal bli brun, kan du ha oppi steinen fra avokadoen. Da tror guacamolen at den fortsatt er en avokado, og blir derfor ikke brun! Funfact! :D Smak til slutt til med salt og pepper. Ha oppi en spiseskje rømme! DIGG!

Namnam med taco, nachos eller lignende, men også som dip til tortillachips!

Én kommentar

Martine

10.07.2013 kl.18:45

Æææh, digg! Ganske random, skulle lage det til i kveld og gikk tilfeldigvis innom her og så hadde du laget en oppskrift! Du burde også prøve og ha med rødløk, da blir den rett og slett fantastisk:-)

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits