Oppskrift: Guacamole




Del avokado i to, ta ut steinen og grav ut avokadokjttet. Legg p en askjett for enkelheltskyld og mos med en gaffel til alt er helt most! Ha det i en skl. Press cirka 1/3 kinesisk hvilk/2-3 fedd vanlig hvitlk opp i avokadoen. Finhakk en halv rd chili og ha oppi blandingen. Skvis en halv lime og ha oppi saften i blandinga. Da blir guacamolen ganske syrlig, samtidig som at den ikke blir brun! Om du ikke vil at den skal bli s syrlig, men fortsatt ikke vil at guacamolen/avokadoen skal bli brun, kan du ha oppi steinen fra avokadoen. Da tror guacamolen at den fortsatt er en avokado, og blir derfor ikke brun! Funfact! :D Smak til slutt til med salt og pepper. Ha oppi en spiseskje rmme! DIGG!

Namnam med taco, nachos eller lignende, men ogs som dip til tortillachips!

n kommentar

Martine

10.07.2013 kl.18:45

h, digg! Ganske random, skulle lage det til i kveld og gikk tilfeldigvis innom her og s hadde du laget en oppskrift! Du burde ogs prve og ha med rdlk, da blir den rett og slett fantastisk:-)

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits