Kyllingrullader med fetaost og chili

Du trenger: 4 kyllingfileter, cirka 8 skiver spekeskinke, en pakke fetasnack med soltrkede tomater fra Arla, en hel chili (+tannpirkere ELLER plastfolie)



Legg kyllingfilet p plastfolie og legg et lag med plastfolie over eller inn i en plastpose (Legger du ikke dette bde over og under, blir fileten mer hakkete og ikke like jevn - den blir rett og slett ikke like fin). Bank kyllingfileten til den er cirka 1 cm tykk (med kjevle e.l). Legg 1-2 skiver spekeskinke p hver filet.



Hakk chilien og ha i sammen med fetaosten. Mos med gaffel eller kjr sammen med stavmikser. Legg en stripe p hver kyllingfilet.

N har du to valg for hvordan du vil rulle sammen fileten! Enten s kan du rulle den sammen og stikke i tannpirkere (uten smak!!) slik at den holder seg sammen. Dette gjorde jeg denne gangen. Eller s kan du gjre noe annet, som gjr rullen mye jevnere. Her kommer beskrivelsen:

Legg kyllingfileten p plastfolie. Rull sammen til ruller, ved bruke plastfolien. Surr rullen helt sammen slik at rullen er helt tett. Kok opp en kjele med vann, la vannet koke. Legg rullene oppi vannet nr det koker. La vannet koke opp igjen, sku av platen og la rullene ligge i vannet i cirka 10 minutter. Krydre med nsket krydder (jeg brukte hvitlkspepper, paprikakrydder, litt salt) og stek kjapt i stekepanna med litt smr. Del opp i biter nr gjestene kommer og varm i stekeovn rett fr servering.



Om du brukte tannpirkere krydrer du p samme mte som beskrevet tidligere, jeg brukte paprikakrydder, hvitlkspepper og salt. Stek s i stekepanna for f en hinne p filetene.

Stek i ovn p 200 grader i 12 minutter for gjennomsteke skikkelig. La avkjles, ta ut tannprikerne og del opp i biter. Varm opp rett fr servering i stekeovn.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits