Spicy sliders

Sliders er små hamburgere servert med små hamburgerbrød. Jeg valgte å bytte ut de typiske tapaskjøttbollene med sliders, nå som sommeren er her og jeg skulle bruke grillen. Passer godt alene, med slidersbrød som et måltid eller som en del av et tapasbord, som jeg gjorde. Her er oppskriften.

Du trenger: 400g kjøttdeig - 1 rødløk - 1 egg - 2 skiver loff uten skorpe - 2ss olje - 4 hvitløksfedd - 1 chili - 1ss hvitløkspepper - 1ss maldonsalt - 1 liten neve fersk basilikum - plastfolie!Finhakk rødløk og chili. Press hvitløk og smuldre loff. Kakk egget sammen med det andre og ha i kjøttdeig. Bland også i krydder og olje. Bland sammen til en jevn røre.

Hakk også opp fersk basilikum og bland i.

Når deigen er jevn, så legger du alt sammen på plastfolie (på bildet har jeg lagt kjøttdeien på kortsiden av folien, men legg den heller på langsiden på et stort stykke plastfolie) og form en jevn pølse. Bruk plastfolien og form en jevn rund pølse og knyt på hver side. 

Slik! Jeg la rullen i kjøleskapet over natta, fordi jeg hadde god tid. Tror det også er lurt for at smakene skal sette seg. Men det er fult mulig at dette ikke har noen virkning. Yes, uansett, legg rullen i fryseren i en-to timer før steking.Når den er fryst kan du skjære opp rullen (med plasten) i den tykkelsen du vil ha.Fine skiver!

Stekes i panne eller som jeg har gjort - på grill!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits