Fylte tomater

Fylte tomater serveres som en del av et tapasbord, som forrett eller som tilbehr til annen grillmat :)

Du trenger: 5 store tomater - 3 plser etter eget nske (gjerne krydret variant) - basilikum - ost - hvitlk



Del tomatene i to og grav ut kjttet, slik at du fr sm "kopper". Ta vare p tomatkjttet, og hakk det opp eller kjr det med hndmixer.

Hakk opp tre plser i ganske sm biter.

Stek plsene sammen med tomat-hakket. Det kan godt st putre en stund, slik at mye av vannet koker opp. Tilsett fersk hakket basilikum og hvitlk, og smak til med salt og pepper.

Ha cirka 2 spiseskjeer med blandingen i hver sin tomatkopp.

Str over ost og grill til tomatene er mre. Kan godt st p middels varme i 5-10 minutter p grillen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits