Fylte tomater

Fylte tomater serveres som en del av et tapasbord, som forrett eller som tilbehør til annen grillmat :)

Du trenger: 5 store tomater - 3 pølser etter eget ønske (gjerne krydret variant) - basilikum - ost - hvitløk



Del tomatene i to og grav ut kjøttet, slik at du får små "kopper". Ta vare på tomatkjøttet, og hakk det opp eller kjør det med håndmixer.

Hakk opp tre pølser i ganske små biter.

Stek pølsene sammen med tomat-hakket. Det kan godt stå å putre en stund, slik at mye av vannet koker opp. Tilsett fersk hakket basilikum og hvitløk, og smak til med salt og pepper.

Ha cirka 2 spiseskjeer med blandingen i hver sin tomatkopp. 

Strø over ost og grill til tomatene er møre. Kan godt stå på middels varme i 5-10 minutter på grillen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits