Sommerlig tapasmeny med oppskrifter



....Beklager håndskriften <3

Her for noen dager siden satt jeg sammen en sommerlig tapasmeny som passer til grill og sene sommerkvelder. Det tar litt tid, men stunden rundt bordet med denne typen middag gjør alle timene med kokkelering 100% verdt det. Her er oppskriftene! Trykk på linkene for å komme til oppskriftene. Denne menyen gjorde 6 ungdommer og 2 voksne stappmette :)

Saltbakte poteter med rosmarin

Ulike dipper - Mangosalsa - en noe sterk, men veldig frisk salsa. Aïoli - en klassiker på ethvert tapasbord og en hvitløksdressing eller eventuelt bare rømme.

Spicy sliders! En godt alternativ til tapasbordets klassiske spanske kjøttboller. Mye samme greia, men litt variasjon.

Jordbærsalat.

Kyllingrullader - isteden for å steke rullene i panna/ovn til slutt, har jeg her grillet rullene på grillen i cirka 1 minutt på hver side på middels varme.

Foccacia med rosmarin og urteolje; En selvfølge også.

Aspargies rullet i spekeskinke. Disse har jeg også hatt på grillen isteden for å ha i ovnen. Personlig syntes jeg at dette var bedre enn å ha det i ovnen. Så cirka 2 minutter på grillen på middels varme. Rundt tårnet, finner du på dette bildet vannmelon som er "scoopa" ut med isskje, med litt balsamicoolje på. Fancy, huh?

Og til slutt tomater fylt med pølser og basilikum.

3, 2, 1! Kokkelér! Kos deg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MatbloggtoppenMatprat
hits